dimarts, 17 d’abril del 2012

Open Raid X-Race SQM "Novato" eXperience!

En primer lloc, donar l'Enhorabona al Sisco per haver "aguantat" l'impensable... (per a éll)  ja que la veritat és que la previsió eren els 22km que posava a la web, tot i que jo ja sabia que eren una "aproximació". A més a més, ja passa, que la vida quotidiana a vegades no et permet de fer "els deures" tal i com s'haurien de fer, i és clar, després passen "factura"... eh, Sisco? hehe... ;)

Sisco (6Q), Patidors Team

De totes maneres, el plantejament ha estat en tot moment "anar fent" i disfrutant de l'eXperiència, i com no, aprèndre'n.

Jo, el Presi, ja n'he fet uns quants de Raids -entre altres cosetes-, també en plan Open "Aventura", que tampoc en sóc un expert, és clar, però ja sabia de què anàva la cosa... però el Sisco, no massa. Que "s'ha deixat enredar", vaja. Però jo crec que ha disfrutat i patit a parts iguals... almenys això he observat i coi, també m'ho ha dit!

Vam anar força bé fins al trekking de Canaletes... allà les rampes ja començàven a fer estralls, tot i així, xino-xano, vam anar fent el tros del Salt del Cargol, etc. Aleshores, a l'agafar la Btt per 2n cop, el Sisco em feia patir, i per no tirar directes cap a la meta -com ell volia-, vam decidir de deixar un fita i anar tirant cap a meta. Una llàstima, ja que crec que l'haguéssim pogut fer, però en aquell moment, la decisió va ser "raonable" vistes les "circumstàncies". Ja n'hi haurà d'altres, de Raids... ;)



Així doncs, una bona eXperiència, tan per a mi com per al Sisco, que ara sí, ja te assumit que per "disfrutar" mínimament dels esdeveniments "outdoor", s'ha d'entrenar habitualment, cadascú al seu ritme i nivell, però s'han de fer els "deures", tú! No hi ha més secret!

Ei, i a mi m'agrada intentar "enganxar" la penya a fer esport "outdoor" i compartir la meva poca o molta eXperiència, que sempre se n'aprèn, fins i tot del més "novato"... ;)


Vídeo (YouTube)


Vinga, enhorabona als organitzadors del Raid SQM i especialment al Pol, amb qui hem "negociat" la col.laboració del Club Patidors al Raid. A disposar, ja ho sabeu! ;)

Ànims a tothom i especialment al Sisco! Endevant! ;)

el Presi!



diumenge, 8 d’abril del 2012

MM3Valls2012VR: L'Estrena...

07/04/2012, Marató de Muntanya 3 Valls VR12... L'Estrena...

Com diria aquell... "L'hem feta!!" I tant! El Presi i el Terminator hem estrenat el NOU recorregut de la MM3Valls, que ara és més "Trail" i amb un terreny molt variat i també amb un paisatge que es fa mirar i admirar. I què dir de l'Aventura que s'hi planteja... una eXperiència del tot recomanable i inoblidable!

el Presi! al punt geodèsic de Crivilleres (744m)

Ara us podria explicar pas a pas tota la nostra Aventura, però sovint, i més per a qui no és expert escriptor, explicar les sensacions i emocions viscudes és dificil de fer només amb paraules. A més a més, potser també us transmetria unes vivències que, al ser les meves pròpies i en unes circumstàncies personals i en una data concretes, segur que no seran les mateixes que potser viureu vosaltres si algun dia també la feu. I és que cadascú és diferent i tothom viurà les seves pròpies eXperiències, que no seran ni pitjors ni millors, senzillament, seran diferents.

La veritat és que m'ho he passat d'allò més bé dissenyant la ruta. Fent "tracking", o sigui, escoltant els suggeriments dels companys, seguint-los per ensenyar-me racons desconeguts, descobrint nous camins i corriols per mi mateix, llocs que eren tant desconeguts com també aprop eren. Mirant mapes, traçant rutes amb el GPS, ajustant les distàncies i desnivells amb els programes de mapes i GPS. Intentant no renunciar a aquell corriol o zona per tal d'ajustar al màxim el traçat. Pensant alternatives al no poder fer-la en una data concreta. Motivant la penya. Entrenant per poder satisfer el meu desitg de realitzar-la. Estimulant l'autosuficiència i la pròpia responsabilitat d'un/a mateix/a, que és, crec, l'essència de tot aventurer i aventurera. I moltes històries més que em queden com a experiència que fan suma i segueix...

Segurament algú amb més "empenta" ja hagués convertit aquesta MM3Valls en una bona Marató de Muntanya en plan "oficial". Segurament tindria una gran acceptació i força èxit, és cert. I mai es pot dir mai, és clar. De fet, ja se'ns ha passat pel cap la idea... però ara com ara, la vida quotidiana només ens permet estar per aquestes històries... aix...

El Presi tenia clar que la faria sí o sí, ja fos sol o acompanyat, però la veritat és que es fa molt millor en companyia, i el Terminator ha estat un bon company de patiment. Ens hem anat estirant mútuament al llarg del recorregut, i ja en els últims kms ha estat ell qui m'ha estirat a mi més sovint... però no gaire, eeeh... ;)
Cal dir que hem assaborit tot el recorregut tan intensament com hem pogut, i tot i que cap al final ja teniem ganes d'acabar, un cop acabada, coi, fins i tot un te la sensació de que s'ha fet curta... o potser ho dic ara que ja l'he paït una miqueta? No ho sé, en tot cas, ja tinc en ment d'altres indrets propers per a una "futura" edició de la MM3Valls... (o no).

Àlbum de Fotos MM3Valls2012VR by Presi&Terminator 

 


Doncs ja sabeu, si us va el "rotllo", no ho dubteu més i munteu-vos l'Aventura al vostre aire i ritme, i deixeu que el paisatge, els camins i corriols i tot el que us envolta us penetri ben endins per tal d'intensificar les vostres sensacions i eXperiències. Endevant amb el vostre esperit Aventurer!


 el Presi!, Club Patidors



diumenge, 1 d’abril del 2012

MM3Valls2012VR

P-LAB Marató de Muntanya 3 Valls 2012 VR


Ara feia temps que no publicàvem al Blog... la veritat és que la vida quotidiana te les seves prioritats i els seus moments, i a vegades, trobar un espai de temps, o d'inspiració per a escriure uns pensaments o unes vivències es fa... complicat.

Doncs sí, vam fer la 1a edició de la MM3Valls el 2010, amb mooolta calor però també amb moltes ganes. El 2011, hi vam tornar, amb el mateix recorregut i amb una meteorologia molt agradable: els cronos així ho van demostrar!

Edició rere edició vèiem que a la gent li anàva aquest rotllo de córrer sense arcs de sortida/arribada, sense premis, sense classificacions (o si, hehe), en autosuficiència, en definitiva, pel sol fet de córrer entre gent amb el mateix esperit d'aventura.

Avui dia, curses i activitats semblants ja són una realitat: trobades d'amics i coneguts en que es corre pel simple fet de córrer, per l'afició mateixa i el compartir l'experiència amb d'altre gent i fer noves amistats i coneixences, així com la d'adquirir noves experiències i el descobriment de nous llocs i paisatges.

Enguany, la MM3Valls s'havia de celebrar el 21 d'abril... però NO podrà ser, ja que una parella de Patidors se'ns casen i ésclar, ens hi volen al 100% (es veu que ens volen fer ballar fins les tantes... i de privar, ni t'explico... aix...). Així doncs, tot i que ens sap greu per la gent que volia compartir aquesta experiència conjunta amb tots i totes nosaltres, hem optat per passar a "mode virtual"...

Ens expliquem: tenim el track (enguany, NOU de trinca!), tenim el mapa topogràfic (NOU!), i tothom te ganes d'aventura i de noves experiències! Què més necessitem? Doncs DECISIÓ! La vostra, la de tothom qui vulgui eXperimentar!

Així doncs, us posem a l'abast tooota la informació i recomanacions en la web de la MM3Valls2012VR i que esperem que us decidiu a realitzar-la, al vostre aire, quan i com volgueu!


45 km i 1800m D+ aprox. plens de sorpreses i eXperiències
Qui serà FINISHER?